perjantai 12. lokakuuta 2012

Kaunis ihminen

Ei voi muuta sanoa kuin että välillä sitä tulee niin ihana olo muiden ihmisten ajatuksista! Eräs äiti Venäjältä haluaa kerätä tänä vuonna syntyneelle lapselleen postikorttikokoelmaa! Lähetän hänelle alla olevan kortin. Tuollainen idea on sitten aivan mahtava ja ihana! Lapselle jää ainutlaatuisia muistoja vauva ajalta. :) Ja toivottavasti into postikortteihin säilyisi pitkälle iälle.
Lähetin myös yhden todella kauniin syksy kortin Saksaan, mutta sen kuvaamisen kanssa oli pieniä probleemoja joten pahoittelen kuvattomuutta. Tällä viikolla en itse saanut yhtään korttia :(
Myös aikaisemmassa kirjoituksessa ollut kortti Valko-Venäjälle, oli saapunut tänään perille! Tyttö oli niin iloinen kortista ja kolikoista, että haluaa lähettää minulle kiitos-kortin takaisin :) Ihanaa kun ihmisille tulee hyvä mieli!

Tänään alkoi kontaktivapaa, eli kai tätä voi näin epävirallisesti syyslomaksi kutsua. Toki lomailu jää hieman vähiin kouluhommien vuoksi, mutta onneksi tällainen viikon lukumahdollisuus ylipäätänsä on! Tilasimme luokan kanssa anatomian ja fysiologian värityskirjan ja se tulee toivottavasti ensiviikolla heti kunnolla käyttöön! Ehkä jotain virkistystäkin voisi toki suunnitella!

Tuon vauvatarinan innoittamana: <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti