maanantai 19. marraskuuta 2012

Mihin aika katoaa?

Vanha suosikkini ja uusi ihastus!


Tänään on ollut varsin onnistunut päivä ja pitkästä aikaa sellainen olo etten ole kovinkaan stressaantunut. Empä muista milloin olisin ollut näinkin rauhallisella mielellä esimerkiksi koulun suhteen. Aamupäivän viettelin mukavasti ystäväni kanssa ostosten ja Amarillon hampurilaisten parissa ja sitten siirryin koululle opiskelemaan. Ammattikorkea on selkeästi muuttanut kantaani opiskeluun ja siihen, että kaikkea ei vaan saa ottaa niin vakavasti. Vaikka ei tämäkään aina ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa! Mutta tänäänpä ystävieni kanssa jatkoimme anatomian opiskelua, kylläkin uuden alueen asioilla. Viime perjantaina suoritetusta uusintakokeesta jäi sen verran huono maku, että samojen asioiden lisää jankkaus ei mielestäni tuntunut nyt sopivalta. Ehkä jollain ihmeen kaupalla saatoin saadakin uusinnan läpi, se jää nähtäväksi. Pitäisi kuitenkin keretä jo hieman sisäistää uusiakin asioita ennen niistä tulevaa tenttiä.
Mihin aika katoaa on sopiva kysymys, aamulla kotoa lähtiessä on pimeää, samoin kotiin iltapäivällä saapuessa. Viime viikosta on hyvin hatarat muistikuvat, sen mentyä ohi melkoisessa tuulessa ja tuiskussa. Mutta tämä viikko vaikuttaisi rauhallisemmalta ja kerkeän parille tankotanssi tunnillekin, mistä olen erittäin positiivisesti yllättynyt :)

JA alemmasta kirjoituksesta löytyy joulukortti kampanjan ohje, jos vaikka muutama edes satunnaisesti seuraava henkilö löytyisi olisin iloinen!


PT - 268775 from Portugal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti