torstai 1. marraskuuta 2012

Saapuneita II

RU - 1274910 from Russia <3


DE - 1688085 from Germany

BR - 232648 from Brasil


Venäjän kortin lähettäjälle lähetän kiitoskorttia tuosta suklaakakku kortista :) Tiedän jo täydellisen herkkusuukortin myös hänelle ;) Minulla olisi lähetettävänä myös yksi kortti lisää, sekä syntymäpäivä kortti Puolalaiselle tytölle.

Tämä ammattikorkean jaksojen vaihtumisvaihe on ollut melko sekavaa aikaa kaikin puolin. Numeroita alkaa tupsahdella suorituksista, ne hämmentävät ja ärsyttävät ja samaan aikaan pitäisi jo kannustaa itseään uuden jakson aiheisiin. Ja kohta ne kokeet ovat taas täällä! Onneksi tämän viikonlopun voin vielä ottaa aivan rennosti ja juhlia työporukalla pikkujouluja! Eilen juhlittiin myös opiskelijaporukalla halloweenia. Olin musta kissa tai musta pantteri, miten sen haluaa ajatella.  JA Greyn anatomian 8. kauden boxi saapui tänään postissa <3 Joten ehkä tästä tulee siis oikein rentouttava viikonloppu..

P.S. Lisäsin jokinaika sitten tänne blogiin tuon Instagram kuvaesityksen, joten sitäkin kannattaa seurailla ;) Siellä myös kuvia joita en tänne blogiin luultavasti tule koskaan saamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti