torstai 17. tammikuuta 2013

Kadonneiden korttien postilaatikko

Tämä kiva talvinen kortti lähti tänään kohti Romaniaa! Kiva saada välillä ihan uusiakin maita lähetysllistalle :) Hänellä oli toiveissa maisema ja luonto ja lähettäjän kotimaahan liittyviä kortteja, ja tämähän on varsin hyvä siihen tarkoitukseen!
Hevoskortin löysin tänään kirpparilta!
Yhdellä pöydällä oli 20 centillä kappale monenlaisia kivoja yksittäisiä kortteja joita sitten nappailinkin mukaan aikamoisen kasan. Eläin aiheita toivonut Valkovenäläinen tyttö saa tämän kortin!

Minulla on nyt ollut viime aikoina hieman huonosti kulkevia kortteja :/ Tälläkin hetkellä Brasiliaan, Hollantiin ja Venäjälle on olleet kortit menossa jo 40 päivää. Harmittavaa, jos ovat kaikki hukkuneet. Minulla on tällä hetkellä yksi "Expired" kortti Venäjälle, joka on ollut matkalla 122 päivää. Siinä on kyllä myös se mahdollisuus että kyseinen vastaanottaja ei ole enää kiinnostunut postcrossaamisesta kun ei ole vieraillut profiilissaankaan moneen kuukauteen. Olis vaan kiva et tuollaiset henkilöt sit poistaisivat profiilinsa.
Venäjälle varsinkin kuulemma hukkuu paljon kortteja, mutta ihmetyttää eniten tuo Hollannin kortti.
Tässä nyt oli tämmöinen pieni avautuminen, onko teillä miten pitkillä matkoilla olleet kortit? :)

4 kommenttia:

 1. Mulla on maksimi määrä kortteja lähetettynä (eli 8) ja niistä 4 on ollu matkalla yli 30 päivää. :( Ja oon ollu mukanana koko poscorssingissa joku 70 päivää ja mulla on jo yks erääntyny kortti, että jee jee. :D Jos lopettaa homman niin vois ainakin käydä rekisteröimässä ne kortit.. Koska varsinkin tälleen alussa, kun ei saa lähettää kortteja montaa kerralla, niin jumittaminen on tosi raivosttutavaa. :D No nyt mäkin avauduin..! :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös osa korteista matkannut ihan hurjan pitkään, Venäjälle jopa pari kuukautta. Mulla on myös muutama "expired"-kortti. Ajattelin pitää nyt taukoa postcrossingista kun tuon Instagramin kautta saa vaihdeltua ihan kiitettävän määrän kortteja muutenkin.

  Kirppareilta tekee ihan hullun hyviä korttilöytöjä, pitääkin kuvata omaan blogiin kirppislöydöt!

  VastaaPoista
 3. Yks kortti on matkustanut Saksaan nyt 56 päivää eli se on pian erääntymässä. Ylipäätään kaikki joulun aikaan lähettämäni kortit kulkivat todella hitaasti, mutta ne muut pääsivät kuitenkin lopulta perille.

  VastaaPoista
 4. Joulun aikaan ja nyt sen jälkeen on kyl ollut surkeaa tuo molemmin puolinen korttien kulku. :/

  VastaaPoista