keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kirjeitä ensi alkuun

To Russia


To Singapore

To Malaysia
Olen saanut taas muutaman uuden kirjekaverin ja heidän ensimäiset kirjeensä ovat nuo kaksi alinta.
Ihanaa kun on noita erikoisempia maita!
Toivonkin nyt ettei tulisi kamalasti pyyntöjä samoista maista, haluan nimittäin pysyä yhdessä ihmisessä per maa, etten ainakaan sekoittaisi heitä, vaikka nytkin vähän vielä hukassa kuka oli kukin :) 
Venäjän kirje meni Katelle, joka kirjoitti minulle ensin ja minä nyt sitten vastasin tuolla kirjeellä. Koristelua oli enemmän kuoressa joten siitä nyt lähempää kuvaa tuossa kahdessa ekassa kuvassa.
Singaporeen kirje kulkeutuu 17 vuotiaalle tytölle, joka ei vielä ihan ole kirjoittelun asiantuntija, joten halusi minulta ensimäisen kirjeen :)
Malesian kirje menee 30 vuotiaalle naiselle, joka haluaa myös mahdollisesti vaihdella ruokaa yms muuta pientä kirjeissä! Laitoin tuohon mukaan nyt alkuun vain teetä ja lehdestä leikatun sääkartan,mutta jatkossa voisi laittaa jotain muutakin. Vähän aina jännittää noiden paksumpien perille meno, siksi ei viitsi kerralla kamalasti pakata noihin kirjeisiin.

Nyt on taas selkeästi alkanut posti pyöriä normaalisti sillä kortteja ja kirjeitä on kulkeutunut molemminpuolisesti! Kirjoitettavaa asiaa olisi jo useamman postauksen verran, täytyy yrittää olla aktiivinen ja kirjoitella nyt useampana päivänä peräkkäin, ettei vain mikään jäisi julkaisematta. Ovat nimittäin kaikki kivoja juttuja ! Yllättävän hyvin olen vielä sentään saanut koulun yhdistettyä näihin kortti/kirje harrasteisiin, joten ei toistaiseksi hätiä mitiä!
Huomiseen siis ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti